grafika_slider01
grafika_slider05
grafika_slider03
grafika_slider04
MORGMARG_slider
autodekor01
previous arrow
next arrow

DEKORÁCIÓS MUNKÁK

Minden cég számára fontos a láthatóság, hogy a potenciális vásárlók, ügyfelek észrevegyék. Ebben nagy segítséget jelent egy jól megtervezett és telepített külső dekoráció is. Csapatunk a dekorációs munkák széles területén képviseli magát.

IRODA-, ÜZLET-, KIRAKAT KÜL- ÉS BELTÉRI DEKORÁCÍÓ

Az iroda, üzlet, kirakat, legyen akár külső, akár belső dekorációs terület, mindegyik egyaránt fontossá válhat, ha meggyőző profi benyomást akar kelteni ügyfeleiben, vásárlóiban. A megnyerő és inspiráló dekoráció vonzza az új és elégedett ügyfeleket, valamint nem utolsó sorban kollégái hatékonysága nő a kellemes munkakörnyezet hatására.

KIÁLLÍTÁS - RENDEZVÉNY DEKORÁCIÓ,
REKLÁMESZKÖZÖK

Egy szakmai kiállításon, rendezvényen, rövid idő alatt rengeteg potenciális érdeklődővel, vásárlóval találkozhat, akik felmérik a lehetőségeket, végül választanak a kínálatból.
A legfontosabb szempont kitűnni a tömegből és a legtöbb érdeklődőt begyűjteni, azaz a standhoz csábítani.

Természetesen a végső cél elnyerni az érdeklődők bizalmát, választását, ami elég nehéz feladat ott, ahol mindenki a legjobb formáját hozza. Ebben segítségünkre lehet egy profi megjelenés, amit egy jól megtervezett és gondosan, precizen telepített dekoráció nyújt .

JÁRMŰDEKORÁCIÓ

Meguntad az autód színét, vagy szeretnéd ha tükrözné a céges arculatodat? 

Ha ilyen igényeid vannak a legjobb megoldás az autó fóliázása, ami nem rontja az autód értéket, sőt védi a fényezést így ha eladásra szánod a régi autódat, pár óra alatt leszedhető a fólia róla és több év után az autódat gyári fényezéssel tudod értékesíteni.

TÁBLA KÉSZÍTÉS

Beltéri táblákhoz a 3mm vastag habosított PVC vagy habkarton táblákat szoktuk használni.
Kültéri használat esetén az 5mm vastag habosított PVC vagy 2-3 mm vastag alumínium szendvicslemezt ajánljuk. Az alumínium lemezek merevebbek és ellenállóbbak a kültéri igénybevétellel szemben.
A táblákra Uv álló festékkel, digitálisan nyomtatott kültéri öntapadós laminált vinyl fóliát telepítünk.
A védőlaminálás igény szerint lehet fényes és matt felületű.