koteszet_slider01
FÉNYKÉPES NAPTÁRAK
grafika_slider02
SAROKKEREKÍTÉS
koteszet_slider02
RICCELT VESZÉLYESSÉGI BÁRCÁK - LÉZER VÁGOTT TOK FÉLBEHAJTOTT MEGHÍVÓVAL
previous arrow
next arrow

FÓLIÁZÁS, KÖTÉSZET ÉS UTÓMUNKÁK

Digitális nyomdánkban a nyomtatás mellett teljes körűen gondoskodunk a kötészeti feldolgozásokról is.

IRKATŰZÉS

Az irkatűzés kötészeti eljárást füzet, újság, brossúra vagy katalógus készítés során alkalmazzuk. A kinyomtatott borítót és a belíveket tűzőkapoccsal kötjük össze, a kiadvány gerince mentén. Az eljárás rendkívül költséghatékony és praktikus, elsősorban kisebb terjedelmű kiadványok esetén használjuk.

SPIRÁLOZÁS

Mi csak a fém ikerspirált használjuk, ami sokkal tartósabb és esztétikusabb, mint a műanyag változata, biztonságos és erős kötésfajta. A fém ikerspirállal ellátott kiadványok lapjai 360 fokban hátra hajthatóak. A lapok cserélhetőek azonban új fém spirál alkalmazásával. A fém spirált fehér és fekete színekben használjuk elsősorban, de 100 db-os rendeléstől kérhető, piros, kék, zöld, arany, ezüst színekben is. A spirálkötés az irkatűzéssel együtt az leggyorsabb kötési eljárások, nagyobb mennyiségben (több száz darab esetén) is 2-3 munkanap alatt elkészül. Nemcsak standard papírméretben (A6, A5, A4 és A3 keskeny oldala) lehet spirálozni, mert a spirál vágható így egyedi méretet is tudunk spirálozni.

RAGASZTÓKÖTÉS

A ragasztókötéssel készült könyvek, kiadványok brosúrák kötegbe rakott nyomtatott lapokból állnak aminek a gerincét egy vastagabb borítóhoz ragasztunk. egyszerű megoldás, mégis vonzó, igényes kötészeti megoldás, ami letisztult, professzionális megjelenést és tartósságot biztosít.

SAROKKEREKÍTÉS

Névjegykártyájának vagy egyéb kiadványainak a sarkait kerekítéssel tudjuk még egyedibbé alakítani.
3 – 6 és 10mm-es rádiuszos sarokkerekítő szerszámokkal tudjuk a sarokkerekítéseket elkészíteni

FÓLIÁZÁS

Ez a plusz alapanyag több dolog miatt is hasznos és kedvelt elem a nyomdai kiadványoknál.
A fóliázás elsősorban felületvédelmi funkciót lát el, védi a terméket a koszolódástól és idő előtti elhasználódástól. Másodsorban emeli a bevont felület fényét, különleges hatást akár érzést is biztosíthat.
Attól függően, hogy fényes avagy matt fólia kerül a hordozóra, szinte teljesen homogenizálhatja vagy magasabb fényűvé teszi a nyomatot.
A nyomdai termék megtervezéskor érdemes kalkulálni a fólia által nyújtott lehetőségekkel!


Nyomdánkban lehetőség van arra hogy kiadványai minőségét fóliázással is fokozzuk.
Lehet standard matt vagy fényes, ezen túl használhatunk úgy nevezett soft touch fóliát, ami matt felületű ámbár tapintásban nyújt különlegesebb érzést.

DIGITÁLIS PRÉGELÉS

A fóliázáson felül nálunk van lehetőség digitális prégelésre is. Standard fóliázással vagy fóliázás nélkül amikor metál fóliákkal látjuk el a nyomatok egy részét. A metál hatású fóliázás lehet arany, ezüst, fehér, lakk hatású vagy direkt színes is. 
(erre a galériában az íves digitális nyomtatás alatt találnak képeket)

LÉZER VÁGÁS - GRAVÍR

Lézer vágó és gravírozó gépünkkel lehetőség van olyan grafikák formára történő kivágására amik más megoldással nehezen, csak plusz költséggel valósíthatóak meg, mint például stancszerszám készítéssel. A formavágások mellett a gravírozó lehetőség is számos termék gyártására ad lehetőséget. Logózott fa tárgyak, egyedileg gravírozott és formára vágott parafa táblák üvegcimkék helyett, gravírozott tollak és egyéb ajándéktárgyak, formára vágott esküvői meghívók, plasztikus betűkivágások akár szinezett plexiből, stb.

megmunkálható alapanyagok: fa, üveg, műanyag, szövet, papír, bőr, csempe stb.

DIGITÁLIS KONTÚR MARÁS - STANC

Kongsberg síkágyas táblamaró gépünkkel lehetőség van szinte bármilyen táblás anyag formavágására, legyen az fa, műanyag, fém, karton stb. Míg pvc alapú anyagokat lézerrel nem lehet vágni addig ezzel az új gépünkkel digitálisan tudunk bármilyen öntapadó fóliát stancolni, egyedi készítésú karton dobozokat bígelni és egy lépésben ki is stancolni kis és nagymennyiségben egyaránt.